-
Czarodziej - śląsk
Zrobilem u siebie uszczelniacze, dosc pozytywnie i kolega siedzi mi na karku, zebym u niego zrobil to samo, ba.
Twierdze, ze nie tykam sie nie swoich samochodow, bo jak cos zepsuje to bedzie bieda... I to wielka :D
Znacie moze kogos, albo kogos kogo moge polecic znajomemu, aby wymienili mu uszczelniacze zaworowe bez zdejmowania glowicy w jakies ogarnietej cenie ? Silnik twinspark 1.6 z wariatorem w 147
Nawet jezeli ktos potrafi to zrobic amatorsko, z samej nudy to tez moze byc
-
-
Ale Daro to ogarnie bez sciagania glowicy ? Kiedys do niego pisalem o to, to mowil, ze grubsza sprawa, dal swoj nr, ale jakos nie mialem czasu dzwonic
-
Nie wiem jak to Darek ogarnie ale wiem że zrobi to dobrze bo jeżdżę do Niego już z 2,5 roku i nie narzekam.
-
Daro ostatnio kupil sprzet do uszczelniaczy wiec zapytaj moze da rade tym bez sciagania zrobic.
-
Zapytalem, zobaczymy... Na razie sie mu nie spieszy i tak zostawil mi ta alfe na placu, bo wyjechal
-
tak na moja wiedze to nieda sie tego zrobic bez sciagania glowicy wiec naprawde musi byc czrodziej
-
Da sie, bo sam to zrobilem... Jako, ze nie umiem nikogo znalezc to u znajomego tez to sam zrobie, jak zepsuje to oddam mu swoj silnik :D