-
1 załącznik(i)
Czesc i czolem, mam taki maly dylemat jak w temacie. Gdybym mial czarna,szara , biala jakakolwiek alfe to bym sobie bezapelacyjnie strzelil czerwone zaciski( przy czarnej alfie i ciemnych felgach to polaczenie mnie po prostu powala, stoi neidaleko mnie czarna mito na czarnych telefonach i czerwony zacisk-obled) ale moja alfa jest czerwona, felgi swiezo pomalowane srebrne i mam dylemat. Nie wiem czy dobrze bedzie wygladalo czerwone przy czerwnym aucie(ktos z was ma? mozna prosic o fotki?). Jeszcze podobaja mi sie niebieskie (zolty odrzucam,nie za bardzo lubie)ale niebieski tez tu nie bedzie pasowal. Moze wiec bialy? jakie pomysly macie?
Dodano po 5 minutes:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=126848&stc=1
-
ja bym dal czern - taki nawet bardziej grafit
-
-
Czarne na wysoki połysk z białym logiem - jeśli masz brembo z przodu. Moze nawet metalik?
-
tez myslalem o graficie-czerni w polysku
-
Białe/srebrne i czerwone napis ^_^
-
no wlasnie powiem szczerze ze mysalem o bialych z napisem czerwonym jakims ,ale to musze jeszcze poszukac fot samych zaciskow i jakos je wmajstrowac w fotoszopie, zeby nie wyszedl z tego jarmarkowy tuning potem:D
-
jutro mogę Ci wrzucić fotki (o ile uda mi się obydwa zaciski z przodu pomalować na czerwono + napis), a jak nie to tylko z tyłu bo już mam pomalowane. Kolor lakieru mamy chyba ten sam.
Według mnie pasują, ale wiadomo kwestia gustu :)
-
Ja miałem białe u siebie z czerwonym napisem, mogę Ci fotki podesłać ;)
-
Też myślę że białe, będą fajnie kontrastować :) , jak byś dał czarne to po prostu znikną za felgami i nie będzie ich w ogóle widać a wpatrywać się z nosem w feldze żeby zobaczyć że zacisk pomalowany to chyba nie o to chodzi :P