-
Problem zatrzask maski
Siemka, mam Alfę dopiero od kilku dni ale zauważyłem, że jak zamknę maskę to przy użyciu niewielkiej siły mogę ją z zewnątrz otworzyć bez używania dźwigienki ze środka samochodu. Czy to tak już jest w tych modelach (156), czy trzeba by było coś z tym zrobić? Jeśli tak to moze ktoś się orientuje gdzie to by naprawili i o jakich kosztach mowa?
Z góry dzięki,
Pozdro!
O, i jeśli jeszcze przy masce jesteśmy to orientujecie się gdzie można kupić nowy emblemat? Na allegro są takie naklejki za dychę ale nie wiem czy się opłaca.
-
Najprostszym sposobem bedzie wymiana zamka. Tez przerabialem ten temat. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz go za smiaszna kwote
Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
-
w żadnym aucie tak byc nie powinno ,nic przyjemnego jest gdy zobaczysz swoja maske na szybie, zatrzask musi trzymac ,zobacz czy jest kompletny ,a emblematy na allegro tez dostaniesz.
-
Ja mialem kompletny,ale niestety mial duzy luz na nicie i to bylo powodem otwierania sie
-
A gdzie taki zamek kupię? Allegro, po warsztatach jeździć? Nigdy nie miałem z tym do czynienia więc nie wiem.
-
Ja kupilem na szrocie za 10zl. Tylko musisz patrzec na rocznik. Z przed liftu nie pasuja do poliftowych
-
-
-
Jak najbardziej tak