Panowie znalazłem fele łudząco podobne do milano. Mają logo od wewnętrznej strony Zender. Do milano brakuje śrub i nie to malowanie. W necie nie ma nic na temat takich fel. Proszę o pomoc w rozpoznaniu. Sprawa pilna!!!!
Printable View
Panowie znalazłem fele łudząco podobne do milano. Mają logo od wewnętrznej strony Zender. Do milano brakuje śrub i nie to malowanie. W necie nie ma nic na temat takich fel. Proszę o pomoc w rozpoznaniu. Sprawa pilna!!!!
Jaki rozstaw śrub? Jest wiadome ET?
5x98 et nieznane. posadzone są na 164. Oprócz wytłoczki Zender nie ma żadnych oznaczeń.
Jaki to rozmiar? Nie widzę tego logo. To pewnie Speedline.
Wysłane z mojego Alcatel One Touch 6030X
17 a logo bite na rancie od wewnętrznej strony.
Kwestia ceny. Gdzie je wynalazłeś?
Dziwna sprawa, ale ja bym brał :D
Wysłane z mojego Alcatel One Touch 6030X
Szukajcie a znajdziecie. Z tym że jedna jest do prostowania. Reszta ma pozjeźdzane ranty (do napawania). No i cena : ok 1000. I do tego nie Milano choć wzór milano. O co tutaj chodzi????
IMO jest to Milano które ktoś podczas renowacji X czasu temu pozbawił śrub. Jeśli faktycznie ma logo Zendera to ja bym potargował do 800 i wziął, łatwo będzie je przywrócić do oryginału, a jeśli nie chcesz to daj namiar gdzie one są.
Jeżeli faktycznie nie wezmę do jutra dam namiar. Ale mówię trzeba dołożyć do nich sporo bo niestety są w złym stanie. Na focie najlepsza z nich.