Czesc,
Czy jest realna mozliwosc zamontowania wyswietlacza kompa po lifcie w alfie sprzed liftu - chodzi oczywiscie rowniez o podlaczenie go a nie tylko mechaniczne przykrecenie ;)
Printable View
Czesc,
Czy jest realna mozliwosc zamontowania wyswietlacza kompa po lifcie w alfie sprzed liftu - chodzi oczywiscie rowniez o podlaczenie go a nie tylko mechaniczne przykrecenie ;)
Jak najbardziej. Wszystko nawet jest plug & play z tego co wiem. Poszukaj w dziale ,, Zrób to sam,,
Nie jestem pewien bowiem po lifcie jest wiązka przewodów do owego wyświetlacza na desce, a w wersji przed liftem jej tam nie było. No chyba, że mowa tylko o wymiane już zamontowanego wyświetlacza, w którym np. wylał się wyświetlacz lub, który nie wyświetla wszystkiego po rozgrzaniu?
U mnie w 156 JTD przed liftem (2001) nie było owej wiązki, natomiast w drugiej 156 po lifcie wnętrza (2002) już wyświetlacz jest:)
W sumie było co najmniej 2 FL a z Twojego podpisu nie wiadomo, którą masz AR. Jeśli chcesz go wsadzić do AR sprzed 2001 to nie widzę sensu na taką przeróbkę bo nawet profil miejsca pod wyświetlacz jest inny nie wspominając o tym, że prawie żadne funkcje nie będą działać. Proponuję poszukać na forum bo jest o tym dużo informacji.