Witam, obecnie przebywam w UK i bardzo chciałbym kupić sobie Alfe 147. Czy orientuje się ktoś czy w Anglii te samochody są bardziej zadbane niż w Polsce, jaka jest cena zadbanego modelu i ile kosztuje utrzymanie tego samochodu?
Printable View
Witam, obecnie przebywam w UK i bardzo chciałbym kupić sobie Alfe 147. Czy orientuje się ktoś czy w Anglii te samochody są bardziej zadbane niż w Polsce, jaka jest cena zadbanego modelu i ile kosztuje utrzymanie tego samochodu?
Zalezy jak na to patrzec z zadbaniem moze byc ciezko ;/ bo Anglicy maja sporo kasy wiece rzadko keidy dbaja o rzeczy materialne ;/ natomiast kupic mozesz go za tanie pieniadze :) zalezy tez jak patrzysz na funta przeliczajac go na zlotowki czy funt jako funt :D bo tak to po kilku tyg pracy ew mieisacach to mzoesz juz sobie sprawic na prawde ladna Belle :) kolega w UK kupywal taka wyszła mu bodajze kolo 3000 tys funtow ale 2007 rok, zadbana ze skorami :)
Kurde ja też jakieś pół roku temu oglądałem na ebayu angliki ale wtedy ( co mnie zdziwiło ) tam ceny zadbanych modeli były wyższe niż u nas . Golfy 4 ba Subaru widziałem za "śmieszne" pieniądze a Alfa mnie zdziwiła - drogo .
Wiecie może czy mogę już sobie ubezpieczyć samochód w Polsce z kierownicą po prawej stronie? Bo tutaj w Anglii za Alfe wychodzi mi straszne ubezpieczenie.
Kumpel jezdzi w DHLu Sprinterem anglikiem i i przegląd i ubezpieczenie ma tu . Jedynie nie mógł go tu zarejestrować . Napisz maila z zapytaniem do kolegi Krasnopolskiego od nas z forum . Jak się da to on ci cene rewelke załatwi bo ma multiagencje a ja u niego miałem wszystkie auta ubezpieczone bo taniej nikt mi nie pochytał.