-
Podgrzewane Fotele
Jako że za remont i ulepszanie mojego auta wziąłem się na poważnie to zastanawiam się nad kupnem przednich foteli podgrzewanych do mojej alfy ( zresztą od tego samego gościa od którego kupiłem zderzak i kilka innych gratów ) fotele są w dobrym stanie i mogę je mieć za cenę 100 PLN razem z kablami doprowadzającymi. Tylko czy da się to podłączyć skoro wcześniej nie było takiej opcji ? Ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie ?
-
Te fotele, które kupiłeś to są orginalne? W 145/146 były oferowane w ogóle podgrzewane fotele?
-
podłączenie grzania to wyprowadzenie tylko 12v i masy, tyle
-
No oryginalne, sam byłem zdziwiony. Pewnie trzeba będzie jakieś bezpieczniki podpiąć do tego. Przyciski włączania podgrzewania są z boków fotela od strony drzwi.
-
U mnie bezpiecznik od grzanych dupek jest fabrycznie włożony i nawet jest na nim prąd przez cały czas, a nie po kluczyku.
Wcale bym się nie zdziwił, jakby działały po wsadzeniu do auta i podpięciu wtyczki, o ile oczywiście jest gdzie ją wpiąć ;)
-
No właśnie u mnie opcji podgrzewanych foteli nie był, więc muszę wziąć z instalacją. Zastanawiam się tylko czy uda mi się to podłączyć.
-
jak to ogarniesz to napisz jak to zrobic :)
-
Żeby było jasność - ja nie mam u siebie podgrzewanych foteli, a mam bezpiecznik z prądem. Ale widzę, że Ty masz boxera, może coś się zmieniło razem z liftingiem.