-
Blue&Me i pendrive 32GB
Witam,
Czy udało się komuś z was zmusić Blue&Me w Giulietcie do współpracy z pendrive'em o pojemności 32GB? W instrukcji producent podaje, że takie obsługuje, jednak w moim aucie taki pendrive nie jest rozpoznawany. Formatowałem go na różne wielkości jednostki alokacji plików, ale nic nie pomaga. Pendrive jest sformatowany na FAT32. Pendrive 1GB działa bez problemu. Soft Blue&Me zaktualizowany mam do wersji 7.0.
-
W telu mam kartę 32 GB i jak podłączam to spokojnie smiga
Wolnego Pena 32 niestety nie mam więc sienie wypowiem
-
Ja mam wpięty Kingston 32GB, FAT32 i zero problemów.
Wcześniej miałem inny (wolniejszy) też Kingston 32 i też działał.
Pamiętaj że jak duża pojemność i masz dużo utworów to pierwsze indeksowanie może trwać kilka minut.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
-
A jesteś w stanie podać co to za model Kingstona?
-
mi zaczyna grać ale nie moge pierwszego utworu prełączyć bo trwa te 3 minuty indeksowanie .
A potem to juz pelne menu folderów dostępne :)
-
Problem rozwiązany, zmieniłem pena na Kingston DTMCK/32GB i działa.
-
Odswiezam temat i prosze o pomoc.
Kupilem pendrive 16GB Kingston DataTraveler microDuo. Na poczatku wszystko ladnie gralo, zmienialem foldery itp. Wczoraj nagle zaczelo wywalac komunikat: brak urzadzenia USB. Podlaczylem inny pendrive (Stary Kingston 2GB) - dziala. Podlaczylem Odtwarzacz MP3 - rowniez dziala. Wspomniany wczesniej KINGSTON 16GB po podlaczeniu do komputera dziala bardzo ladnie. Formatowalem go kilka razy, ale Julka nie chce go widziec.
Czy ktos ma moze pomysl co sie stalo ?
Wybaczcie brak polskich znakow, w pracy mam uklad klawiatury USA.
-
Sformatowałeś pena na NTFS czyna FAT32?
-
Probowalem NTFS, FAT32 domyslne (bo przeciez do wczoraj dzialal ) i FAT32 z rozmiarem alokacji 8096. Za kazdym razem zero efektu. A stary pendrive gra az milo. Najbardziej nurtuje mnie to ze dzialal bez zarzutu i nagle przestal.
-
Skasuj wszystkie katalogi i nagraj tylko jeden plik na pena. Może w jakiejś nazwie masz niedozwolony znak i coś się wysypuje. Spróbowałbym też format i zapisanie pamięci samymi zerami.