-
klilka pytań, propozycja
Cześć,
Jako, że przeprowadzam się z pomorza na stare śmieci - opolszczyznę, a tam byłem zrzeszony w bardzo fajnym klubie - KARP - Klub Alfa Romeo Pomorze, nasunął mi się pomysł, by coś takiego też stworzyć na Opolszczyźnie. Można założyć własne forum, poukładać tam wątki i mieć wszystkich z Opolszczyzny i okolic w zasięgu ręki. Łatwiej się spotkać, łatwiej sobie pomóc, łatwiej współgrać.
co o tym myślicie ?
ja ze swojej strony mogę się podjąć stworzenia i prowadzenia forum.
-
:cool: ciekawy pomysł,choć w sumie to samo jest tutaj w dziale "opolskie"
-
tylko tu jest wszystko pomieszne i jest trochę trudniej cokolwiek znaleźć. Zerknij sobie na http://forum.alfapomorze.pl/index.php o czymś takim właśnie myślałem (dla niezarejestrowanych jest trochę poukrywanych tematów)
-
jeśli masz chęci i ochote to działaj :)
choć jak widać na tym "opolskim" niewielki ruch ale może w nowym "miejscu" się rozkręci
-
Kolego te Opolskie to zgrać się nie potrafi na żadem spot a Ty chcesz inne forum robić, daj spokój tutaj tego nie zrobisz.
Zapraszam Cie na 21/22 czerwca do Kamienia Śląskiego na fajną imprezkę
-
to się może jakoś zgra jeszcze z ludźmi z Dolnośląskiego i Śląskiego :P? nie obiecuję, ale postaram się być. Dzięki za zaproszenie !
a czy w Opolskim ktoś dysponuje jakimiś klasykami, czy same 156, 147, 166, GTV, 146 :P ?
-
edvin jak masz checi to dzialaj, brakuje tu motoru napedowego na opolskim;)
-
to jak tylko zakończę sprawy z przeprowadzką, to siadam i się biorę za robienie forum.
To może jeszcze jakąś nazwę zaproponujcie :)
-
Biorąc pod uwagę informacje z pierwszego postu można zaryzykować Klub Alfa Romeo Opolskie (KARO) lub po prostu AlfaOpolskie.pl ;)
-
AlfaOpolskie.pl :rolleyes:
właśnie tak szukałam w googlach,kiedy szukałam właśnie forum opolskiego