Panowie jak zdemontowac kierownice w 155 bez poduszki ,nie chce niczego polamac przez przypadek.dzieki za podpowiedz .pozdrawiam
Printable View
Panowie jak zdemontowac kierownice w 155 bez poduszki ,nie chce niczego polamac przez przypadek.dzieki za podpowiedz .pozdrawiam
Klakson wyciągasz "na siłę" - uważaj tylko na kabelek od zasilania klaksonu. Potem masz już tylko śrubę centralną - odkręcasz i znowu na siłę ściągasz kierownicę kręcąc lekko na boki.
Jest jeszcze jedna zaj..iście ale to zaj..iście ważna sprawa:) Pamiętaj żeby mieć włożony kluczyk w stacyjkę i przekręcony do pozycji w której kierownica się nie blokuje, Łukasz by sobie tak wybił zęby a ja tylko dzięki telefonowi do przyjaciela:) też uniknąłem tej wątpliwej przyjemności. Jak kierownica jest zablokowana to możesz szarpać a i tak nie zejdzie chyba że się zaprzesz o podłogę ale wtedy jw.;)
Dzieki wlašnie balem sie zeby za mocno nie wytargc 'dzieki wielki
Trzeba było być takim mądrym wcześniej:P Na szczęście wykonałem telefon do odpowiedniego człowieka.
Dobra,dobra ja ją miałem poluzowaną na nakrętce ,ale coś ją blokowało (okazała się stacyjka) i już się ruszała więc odkręciłem nakrętkę i sru ją od tyłu i nie sądziłem,że kiera ma takie przyspieszenie jak z frezów leciała:D.Troszku gęba pobolała,ale nauka na pewno nie poszła w las;)
Amatorzy ... :)
Czołem Koledzy
Chciałbym do swojej nowej 155 włożyć drewnianą kierownicę. Czy będzie pasować od 156? Myślę o takiej z airbagiem
Pomóżcie!