-
Spot Jarosław - RADAWA
Witam Panie i Panów.
Ostatnio pojawił się temat dotyczący zorganizowania spotu na terenie miejscowości Radawa k. Jarosławia.
Pytanie, czy ktoś z forumowiczów byłby chętny na spędzeniu w któryś z weekendów kilka godzina na wspólnej biesiadzie;)
W tkacie spota można np wybrać się nad zalew jak też odwiedzić park rozrywki tj.
http://www.parkradawa.pl/park.htm
Paintball, park linowy a międzyczasie ognisko i grill.
Co do terminu ewentualnego spota to tamta do wspólnej dyskusji.
Pzdr
-
ja jestem chetny tylko trzeba ustalic date i godzine fajnie by bylo jakby przyjechalo przynajmniej 20 aut ;p i jakby ktos mial ramki to chetnie na spocie bym odkupil dwie ;d
-
Więc tak, mam propozycję co do terminu naszego spota. 08.06.2014r (niedziela-Zielone Świątki). Chyba wszyscy mamy w ten dzień wolne, więc można zabrać rodzinkę pod pachę i śmignąć nad zalew.
-
-
Były by 2 spoty. Jeden w Tarnowie a drugi Radawa.
Każdy by wybrał coś dla siebie ;D
Robimy liste chętnych.
-
to ja podjade do gminy bo mam ok. 1km i spytam wójta może nam udostępni prąd i zalew to by się zrobiło porządnego spota
1. Betonowy
-
1. Betonowy
2. Dominik1992 zalew mmm super by było ;D jak nie to tez sie obejdzie ;D
-
Wydaje mi sie że dwa spoty w jednym terminie spowoduje że chłopaki się podzielą i będą dwie kupy.Radawa jest blisko i można zawsze coś ogarnąć.W Tarnowie szykuje się większa impreza więc nie wcinałbym się tym samym terminem.
Wczoraj w Jarosławiu było kilka alfiąt i widać że coś zaczyna się tam dziać i wszystko jest na dobrej drodze.Ale to tylko moje sugestie.....Doświadczenie z podobnych imprez motocyklowych podpowiada mi że raczej ustala sią w miarę możliwości inne terminy.Pozdrawiam
-
motodoktor1 ma trochę racji. Ewentualnie celować w sobotę tj 7.06 lub na 14 bądź 15.06.2014r.
Odnośnie już samego spotu, Myślę że miejscem zbiórki byłaby stacji BP Wierzbna następnie wspólny przejazd do Radawy.
Alfaholicy trzeba jakiś kompromis znaleźć;)
-
dwie imprezy w jednym dniu nie wypala trzeba inny termin ja proponuje 15 czerwiec (niedziela) wiecej czasu na dopieszczenie alf ;d