Witam jest to mój pierwszy temat :)
Mianowicie chciałbym zrobić aby przy zapłonie wskazówka prędkościomierza i obrotomierza poruszyła się do pozycji maksymalnej i wróciła.
Ktoś wie jak to zrobić?
Printable View
Witam jest to mój pierwszy temat :)
Mianowicie chciałbym zrobić aby przy zapłonie wskazówka prędkościomierza i obrotomierza poruszyła się do pozycji maksymalnej i wróciła.
Ktoś wie jak to zrobić?
Gdzies cos kojarze temat o tym " powitaniu " ale kurde gdzie i czy tam bylo cos konkretnie technicznie to nie pamietam
też o tym ostatnio myślałem jak naoglądałem się filmików teddiego i wheelera. Także czekam na jakieś info
Sąsiad robił coś takiego w swoim aucie u pobliskiego elektromechanika. Jutro jak go zobaczę, zapytam co i jak. Wygląda to dobrze.
Tak, to fajny gadżet
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Też chętnie bym takie coś zmontował u siebie- subskrypcja dodana :o
Wszystko się da, trzeba by było zbudować jakiś generator dla jednego i drugiego licznika, a dla wskazników paliwa i temp, podać określone napięcie na chwilę.
Z tego co kojarzę to w VAGach (a przynajmniej w audi) można sobie coś takiego wywołać manualnie jak podepnie się komputer do auta. Opcja schowana jako test wyjść w grupie 'licznik'. W FESie nic takiego nie znalazłem niestety.