-
AR MiTo 1.4 Progression
Hej wszystkim!
Trafiłem niedawno na taką AR MiTo z 2010 http://moto.gratka.pl/tresc/alfa-rom...utm_source=brc - czyli auto które znajduje się w kręgu mojego zainteresowania. Nie dzwoniłem jeszcze do sprzedawcy, ponieważ jest za wcześnie. Co powiecie o tym sprzęcie oraz na co zwrócić uwagę? Czy są w nim jakieś słabe punkty?
-
Średnia cena tego modelu w tym roczniku i z takim przebiegiem to 25 tyś zł. Więc ... trafiłeś mega okazję, albo co bardziej prawdopodobne minę. Zacznij od Vin-u niech Ci ktoś sprawdzi w Alfie, zadzwoń wypytaj, przejedź się pooglądaj jak sam zdecydujesz, że jest cokolwiek warte to na serwis przedzakupowy i niech przetrzepią. Co do reszty to jedna z najsłabszych wersji silnikowych zdecydowanie brak jej mocy i dynamiki, dużo zależy czego oczekujesz jak wozidła po mieście z punktu A do B w ładnej oprawie to tak, jeśli jakiś emocji z jazdy to szukaj wersji TB 155, QV bądź MA 135. Już kilka tematów było gdzie użytkownicy kupili wersję 105 konną i mocno narzekają na zbyt słabą jednostkę i brak dynamiki.
-
Dzięki za odpowiedź. No właśnie zbliża się weekend i być może, że uda mi się wyskoczyć aby to obejrzeć. Minus taki, że jeżeli się zdecyduję, to gdzie ja zbadam - chciałbym ewentualnie do ASO - bo sumka jest jednak spora - a faktycznie cena okazyjna. 105 koni na taką budę i mało?
A masz może info jak te auta współpracują z instalacją LPG?
-
Masz we Wrocku kilku kumatych ludzi z forum. Zwracasz się z prośbą z odpowiednim załącznikiem i szybko wiesz, co zaś.
Ale raczej sukcesu Ci nie wróżę.
-
Ostatecznie nie pojechałem na oględziny :| Może i macie racje, że to być może jest jakiś fake ;/