-
GTV 2.0 TS na części
Moda proszę o nie kasowanie bo to nie ogłoszenie o sprzedaży.
Mam pod nosem tytułowe auto do rozbiórki, gtv 2.0 TS 2000 rok. Sam znabyłem cały środek ale wszystkiego nie potrzebuję. Do tego dochodzi cała reszta. Goście dość elastyczni więc myślę, że się z nimi idzie dogadać. Tak wiec piszcie co byście potrzebowali to jak będę targał dla siebie graty to mogę wyjąć też i dla was. Chcą się pozbyć problemu bo kupili go przez przypadek. Czas start:
-
- cewki
- ogranicznik drzwi lewych
- gałka biegów
- schowek
- fotele przód
-
czesci
uszczelka na sciane grodziową
lewe tylne nadkole
lampke oswietlenia wnetrza
-
-kompletne Scudetto
-konsola środkowa razem z licznikami
-ozdoba tylna Gtv, oraz boczne Pinifarina
Tylko uprzejmie proszę o zdjęcie na mail tytus9@wp.pl. No i oczywiście najpierw interesuje mnie cena, żebym wiedział czy biznes jest opłacalny.
-
-plastiki na lampami przednimi(jeżeli nie są pęknięte)
-
poproszę o zdjęcia na robert16@onet.eu
-
Słchajcie... Nie róbmy sobie jaj. Ja nie będę sie bawił w robienie zdjęć i wysyłanie do was maili, bo to nie moj interes i szkoda mi czasu na takie manewry. Od oglądania zdjęć i ofert jest allegro. Może się nie zrozumieliśmy ale oczywistym jest, że jak coś będzie niesprawne to was o tym poinformuje i powiem że nie ma sensu tego brać. Jeszcze raz mówię to nie jest moje auto wiec nie mam w tym żadnego interesu.
Proszę do każdego przedmiotu którego potrzebujecie o dopisanie ceny za jaką chcecie to kupić. Taka cena zostanie podana właścicielowi i albo się zdecyduje albo napiszę wam że nie.
Kar78
podaj ceny
Tytus:
-kompletne Scudetto - znaczek wyblaknięty ale scudetto całe jeśli zainteresowany to podaj cene
-konsola środkowa razem z licznikami - biorę ja
-ozdoba tylna Gtv, oraz boczne Pinifarina - podaj cenę
Robson:
Chodzi ci o czerne elementy maskujące prawą i lewą cześć komory silnika ?
-
- prawe tylne nadkole
- prawy odblask światła przeciwmgielnego "trójkąt"- od strony pasażera)
- uszczelka drzwi kierowcy (nie cała wokół drzwi tylko krótka przy zamku - od zewnątrz)
-
Czesci
[QUOTE=kar78;1454563]uszczelka na sciane grodziową 30zl tylko stan bdb nieuszkodzona
lewe tylne nadkole 30zl
lampke oswietlenia wnetrza 30zl
-
Czarno widzę ten biznes ;-)
-
Przepraszam, nie chciałem, żebyś poczuł się wykorzystywany. Po prostu myślałem, że ogarniasz ten biznes od A do Z, stąd nieporozumienie.
Może mógłbyś dać mi kontakt do tego kolesia. Interesują mnie wyłącznie elementy stylistyczne, ozdoby, więc bardzo ważne dla mnie jest to jak wyglądają.
W takim razie interesują mnie tylko ozdoby Pinifarina i Gtv, ale wyłącznie w stanie idealnym/bardzo dobrym. Daję po 35zł za sztukę.