-
Alfa 147 JTD Opole
Witam, może ktoś oglądał tą Alfe
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-147-...5-ID3sX2L.html
Jade dzisiaj do Opola więc po drodze wstąpię i zobaczę ale jeżeli ktoś już oglądał i ma jakieś zastrzeżenia to proszę pisać. Cena jak dla mnie niska nawet podejrzanie niska ale mam 40 km więc warto wstąpić.
-
daj znać Kolego jak tam po oględzinach :)
-
Ha trochę minęło zanim mi się przypomniało odpisać. Od początku wiedziałem że auto nie będzie ideałem bo 11500 za polift to jest mało. Co prawda wersja słabo wyposażona ale jednak. Ogólnie miałem zamiar najpierw sprawdzić osobiście samochód po czym przejechać się do ASO na konkretne sprawdzenie jeżeli uznam że jest to warte (jak dzwoniłem to pełne sprawdzenie by kosztowało 200 zł wydaje mi się że nie jest to duża kwota 2h poczekać i całe przeczepią). Silnik wydawał się w porządku ale zawieszenie to już tragedia. Coś z prawej stronie stukało. Przednia maska trochę przeszła trzeba by było malować na pewno jeżeli komuś przeszkadza. Odpuściłem już sobie wizytę w ASO ponieważ wydaje mi się że koszt naprawy wyjdzie więcej niż model w bardzo dobrym stanie. Nie mierzyłem miernikiem bo takowego akurat nie posiadam.