-
Oględziny Alfy w Kutnie
Witam,
Chciał bym prosić o obejrzenie auta: http://allegro.pl/idealna-alfa-159-n...423264565.html prosił mnie kolega abym poprosił szanownych forumowiczów o pomoc.
Gdyby ktoś znalazł się z samego Kutna lub jego okolic i zechciał obejrzeć tą Alfę to był bym wdzięczny.
Jestem z pod Lublina i trochę 300 km na darmo w jedną stronę przejechać to jednak nie za bardzo nam się uśmiecha.
Do sprawdzenia dokumenty i podejrzanie niski przebieg (stan tapicerki w środku), w aukcji napisane że świeżo sprowadzony a zdjęcia z początku kwietnia (brak liści na drzewach).
Kolega planuje wyjazd w środę.
Za pomoc z góry dziękuję.
-
Heh, niezły śledczy z Ciebie ;) "Brak liści na drzewach", w przebiegu brakuje na 99% 1'ki z przodu jak nie 2'ki nawet. Byłem w Kutnie u handlarzy po Alfy i zawsze były to niewypały, wiec tylko tyle mogę "pomóc". O ile z zewnątrz niektóre wyglądały naprawdę okej to technicznie były trupy. Podoba Ci się w ogóle to szare wnętrze ?
-
ja też potwierdzam że w Kutnie tragedia w komisach kilka razy oglądałem różne to nie mogłem poznać aut tych na zdjęciach a tych na żywo
-
Ogólnie to mój kolega sie na nia napalił więc poprosiłem na forum o sprawdzenie nr VIN i was na forum regionalnym o jej obejrzenie, no mnie raczej ona nie powala szarym wnętrzem ale koledze podoba się duża navi.:)
Swoja droga to gość nieźle przegiął z kilometrami.
-
Pffffff, kto nie był w Kutnie ten życia nie zna.... :)
Udokumentowany autentyczny przebieg... niby możliwe po 10-12k rocznie, możliwe ale nie od handlarza.
Ja osobiście bym w życiu się nie zdecydował na kupno Samochodu od Mirka, prędzej bym się sam wybrał do reichu albo do Włoch.
-
Dzięki:) za opinię. Wszystko w tym temacie.