-
Orszak weselny :) !
Witam kolegów i koleżanki :)
W związku z tym, że dni mojej wolności dobiegają końca chciałbym całą brać alfisti zaprosić do orszaku który na pewno doda mi otuchy w tych ciężkich chwilach ;P
Orszak startował będzie z Bierunia, odbieramy Pannę Młodą w Czańcu i wracamy kawałek z powrotem tą samą drogą pod Kościół w Kętach w Rynku.
Data z tego co pamiętam:haha: to 30 sierpnia br.
Trasa
https://goo.gl/maps/42yJ6
Zdaję sobie sprawę z tego, że trasa do krótkich nie należy ale mam nadzieję, że mi pomożecie ;)
Wszystkich chętnych zapraszam do wpisywania się na listę. Oczywiście dla każdego obecnego znajdzie się coś dobrego, a żeby w gardle nie zaschło to jeszcze coś mokrego.
Pozdrawiam :)
-
Kurcze nikt nic nie pisze ja sie pisze nawe w poniedziałek załatwię sobie urlop na 30 ktoś z dg bedzie szmigal?
-
Ja bede mogl sie conajwyzej przejechac, bede mial po drodze ;) Tylko bede musial samochod umyc :F
-
w miare mozliwosci wezme swojego 'fonsa na przechulanie i machniecie zdrowie pary, wahaczy i turbiny ;)
-
Witam :) Jak tylko nic nie wypadnie to moge podjechac moja czerwona GT :)
-
To jak organizujemy ten orszak dla kolegi???
-
Ja z chęcią dołączę do orszaku :)
-
Ja bym dołączył drugi raz Kotletowi, no ale alfa sprzedana, to z czym do luda ;)
-
Gorąco zachęcam do orszaku, potem zawsze możecie podjechać kawałeczek nad zaporę do Tresnej (10 min) i zrobić sobie grilla podziwiając przepiękne widoki. Pogoda oczywiście zamówiona.
Maciey spaprałeś sprawę bo idąc Twoim przykładem do ślubu na 90% jadę swoim GT :)
-
Lubię takie eventy więc tak samo jak i Twojem bratu potowarzyszę także i Tobie. Jesteś już wpisany w kalendarz więc moja Bella będzie:)