Jak w temacie gdzie jechać i ile kosztuje podpiecie chodzi o to ze mam 114 tys rozrząd powinien być wymieniony przy 120 jak potwierdze przebieg to czekam , a wlasciwie gdzie w okolicy zrobić rozrząd i ile kosztuje.
Printable View
Jak w temacie gdzie jechać i ile kosztuje podpiecie chodzi o to ze mam 114 tys rozrząd powinien być wymieniony przy 120 jak potwierdze przebieg to czekam , a wlasciwie gdzie w okolicy zrobić rozrząd i ile kosztuje.
Nie ma co potwierdzać, jeśli nie robiłeś rozrządu i nie wiesz kiedy był robiony to rób i się nie zastanawiaj.
PS. Odnośnie tego czy rozrząd nadaje się do wymiany więcej powie jego obejrzenie niż sprawdzenie przebiegu.
Kupiles tego jtsa?
Ja w TS'ie robiłem rozrząd w ASO Szatan na Dobrzańskiego. Ale ceny mają kosmiczne.
Z ts to do darka walic w ciemno ( Bedzin )
A co do jts - bo o taka gt kolega pytal kilka dni temu to pewnie tez darek opanuje
No ale sobie kolega pw przeczyta to jak wpadnie to sie wszytkiego dowie
Tez musze rozrząd zrobić po zakupie jtd, jak namierzyć "darka"
Nick z forum
darek2116
Ja rozrząd w GTA robiłem w Jaworznie w warsztacie Rafała Kubicy. Płaciłem za robotę 300 zł, więc w czterocylindrowcu będzie na pewno taniej. Tu masz nr do niego: 698484264. Możesz powołać się na Łukasza z GTA, może dostaniesz jakiś dodatkowy rabat :)