Witam,
wpadła mi w oko taka sztuka.
http://allegro.pl/takich-jest-malo-g...479886771.html
Nie powiem na zdjęciach auto się świetnie prezentuje. Nawet dostałem nr vin :)
Pytanie czy jest ktoś z Kutna i może w wolnej chwili na nie zerknąć?
Printable View
Witam,
wpadła mi w oko taka sztuka.
http://allegro.pl/takich-jest-malo-g...479886771.html
Nie powiem na zdjęciach auto się świetnie prezentuje. Nawet dostałem nr vin :)
Pytanie czy jest ktoś z Kutna i może w wolnej chwili na nie zerknąć?
odpusc sobie auta z Kutna;) sami handlarze ze znajomosciami;) Auta krecone picowane pod handel... ten az sie swieci od plaka w srodku;) co prawda mozna oko zawiesic;) auto nie zniszczone na pierwszy rzut oka... Przebieg? mozliwy.... no ale jak na diesla malo prawdopodobnie zeby ktos codziennie robil tylko 75km od 2007;) mysle ze ma wiecej... ma wytarta manetke kierunkow i zaczely przecierac sie galki od klimy a NAJWAZNIEJSZE wiekszy przebieg zdradza uchwyt drzwi od kierowcy;) ... ale... nie ma 400000km bo nie jest wytarty przycisk radia czy oznaczenia uchwytow pod kubki;)
rada szczera fajne auto ale handlarzy omijaj... nie ma od nich okazji;) kazdy chce ugrac dla siebie kawalek tortu;) jest ryzyko ze sporo jeszcze kasy wpakujesz... a jak sie nie znasz pojedziesz do aso czy czego tam w Kutnie i wszystkich znaja i mechanikow i punkty...wszystko moga wmowic;) a na koncu piatke przybija z warsztatem ze walek poszedl;)
27tys rocznie to jest raczej normalny przebieg. Nie każdy jest przedstawicielem i robi 50k+ rocznie.
Co do opinii o Kutnie to się podpisuję pod tym co kolega napisał wyżej, ale dużo zależy też od handlarza.
najlepiej obejrzeć samemu cuda się zdarzają jednak raczej nie w kutnie
pedała jakie starte:)logo ztarte ,a wiem ze te gumy trwałe są:),tez o niej myslałem 180 km do niej,zadzwoniłem pogadałem z sprzedawcą i starczyło:))
No fakt, że ogólnie na fotkach prezentuje się pięknie w tym zestawieniu kolor/skóra, ale handlarzowi chyba kilka puszek Plaka zeszło na te skóry, bo świecą się jak psu... :cool:
Ktoś mógłby mu przekazać, że zdrowe skóry to są raczej matowe, a nie walą po oczach ;)
Plaka to on tam litry wylał :) Jak kolega @abezus słusznie zauważył w innym wątku zdjęcia sprytnie zrobione tak żeby nie było widać stopnia zużycia fotela kierowcy.
Ogólnie rzecz biorąc dużo ale się pojawia już po samych zdjęciach. Do kutna w sumie daleko nie ma ale sam nie pojade a mój mechanik na wakacjach. Pozostaje poczekać, zobaczyć czy się sprzeda czy nie. Z autem nie ma się co spieszyć :)