-
1 załącznik(i)
lotka i brewki do gt
Witam, moje pytanie to gdzie można kupić/ zamówić lotkę i brewki do gt? Czy jedyna opcja to zamówić zza granicy czy jest u nas jakiś sklep lub warsztat gdzie to sprzedają i montują? Chodzi mi o taką mniejszą lotkę/ spojler na tylną klapę jak widziałem z noviteca.
-
Sam montaż to lakiernik bez problemu ogarnie, jeśli nie chcesz założyć sam - jak kupisz to podziel się szczegółami.
-
Brewki? Serio? Back to 90's xD
-
No ta lotka, to ewentualnie jeszcze i by uszła, ale brewki....?
Sorry, ale czy Noviteca, czy nie Noviteca, ale brewki to ,,klasa'' sama w sobie... :sarcastic:
Także kolego, raczej odpuść sobie brewki..
-
lotka i brewki do gt
Masz jakaś fotkę brewek, tak z ciekawości pytam? A tak na powaznie to myślałem, ze kolega żartuje i pyta tylko o lotke:-)
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
-
Mi się brewki podobają, mam swoją wizję i nie patrzę że innym się nie podobają. Głównie raczej chodziło mi o tą lotkę bo jak widziałem to na stronach zagranicznych za dosyć sporą kasę, na allegro nie widziałem i nie wiem za bardzo gdzie tego szukać. Brewki to tak przy okazji dorzuciłem bo jeszcze nie szukałem, ale myślę że chyba nie powinno być z nimi problemu? Co do lotki to na jakiejś giełdzie samochodowej mogą się trafić takie rzeczy? Czy raczej na allegro zaglądać?