Jak w temacie podpowiedzcie prosze gdzie mozna wymienic w walbrzychu lub okolicach za wmiare rozsadna kase, oczywiscie zestaw caly komplet INA idzie :)
Printable View
Jak w temacie podpowiedzcie prosze gdzie mozna wymienic w walbrzychu lub okolicach za wmiare rozsadna kase, oczywiscie zestaw caly komplet INA idzie :)
moto-ital ul. Żeromskiego
Bylem tam za wymiane wolaja 400 zl:) wiecc mysle ze to troche duzo:/
sam fakt robocizny to nic ale cenę do tego za rozrząd dają to tez troszkę przegięcie, za komplet INA wołają cenę 850zł... gdzie taki sam zestaw w hurtowni mam za 400 .. ale na pytanie czy mogę dać swoje części opowiedz była " a do restauracji pan z swoim kotletem tez przychodzi ?" wiec o czym ja mam z nimi rozmawiać. Wiadomo, że każdy chce zarobić ale bez przesady. :)
Ja swoje autko oddaje do AZ-Auto Krzysztof Babiarz ale w Jaworze wiec troszke za daleko chyba dla Ciebie:).Bardzo mila obsluga,jak do tej pory sie nie zawiodlem a to juz moja druga Alfa ktora tam oddaje wiec Polecam.Chlopak bierze cos kolo 350zl. za wymiane,przynajmniej tak bylo jakies pol roku temu a czesci mozna miec swoje,nie ma z tym problemu.
Wysłane z mojego Nexus 4
Ostatnio robiłem rozrząd na zemskiej 35 AD Chudowski Auto Serwis.Pełen profesjonalizm i robiony na blokadach .Cena 220zł