-
amorki na tył
Hej
Sorry jeśli temat już gdzieś wisi ale jakoś nie mogłem się doszukać. W razie czego proszę o linę.
Tak jak w tytule. Poszukuję amorów na tył do mojej 33. Byłem dzisiaj na przeglądzie i dostałem stempel z przymrożeniem oka za zawiechę z tyłu.
Silnik 1.3 na gaźnikach, model z 93 roku.
Sorry jeśli temat już gdzieś wisi ale jakoś nie mogłem się doszukać. W razie czego proszę o linę.
Są jakieś modele, które można w miarę bezproblemowo kupić? Czy to moja naiwność i w grę wchodzi tylko ePER? Co polecacie? Jest jakiś dobry sklep w Warszawie :) zna ktoś?
-
Na allegro nie patrzyłeś?;)
-
he he
Dziękuję za radę :) patrzyłem, tam akurat bieda.
Chodzi mi o to czy ma ktoś sugestie co do jakości/ceny. To, że zawsze można kupić najdroższe to każdy wie więc pytam bo się nie znam...
-
-
dziękuję jakoś po twojej sugestii spojrzałem jeszcze raz uważniej na Allegro i też je znalazłem :) ale ze mnie gapa... he he
Hej ale w sumie to z opisu wynika, że one są do starszych modeli 33. Teraz już wiem dlaczego zlekceważyłem to ogłoszenie wcześniej. Myślisz, że będą pasować do Alfy z 93? Nie w wiem w jakim stopniu zmodernizowali zawieszenie w stosunku do modeli z końca lat 80...
-
tyl nie zmienial sie i bedzie to pasowac
-
Super :) Dziękuję, to bardzo dobra wiadomość.