siema, robił ktoś lampy na czarno w środku ?? jak zakryć odbłyśniki żeby ich nie pomalować? taśma zdziera odbłyśnik ;< macie jakieś pomysły ??
Printable View
siema, robił ktoś lampy na czarno w środku ?? jak zakryć odbłyśniki żeby ich nie pomalować? taśma zdziera odbłyśnik ;< macie jakieś pomysły ??
folia zamiast spreya
Nie stopi się?
Sent from my Lumia 710 using Tapatalk
nie ma takiej możliwości bo nakleja się od zewnątrz
http://www.b-tuner.pl/dl.html
Ja wykładałem ręcznikami papierowymi a wszystko posmarowałem kremem Nivea;)
Załącznik 142421
gość jak wykminił :D dzięki rooshyo
Ja na przykład, wyciąłem formę na odbłyśnik z kartonu. Jedną ręką trzymałem formę, a 2 pryskałem sprajem, ale porobiły mi się zacieki. Tylko rób starannie to bo ja mam coś takiego, że krótkie bardzo słabo świecą, będę coś myślał nad zmianą żarówek o zwiększonej odległości świecenia.
Ja przytykalem kartka też miałem zaciek ale wyczyscilem i dworca okej :) teraz szukam czy legalne jest przydymienie na czarno kierunków na błotnikach i tylnych lamp
Sent from my Lumia 710 using Tapatalk
[QUOTE=Betonowy;1483382]teraz szukam czy legalne jest przydymienie na czarno kierunków na błotnikach i tylnych lamp [/QUOTE
Kolor samych kloszy nie ma raczej znaczenia. Kierunek ma świecić na pomarańczowo i tyle.
Chociaż wiadomo, że jak policjant będzie chciał się czepić to się czepi. Ale niech wtedy udowadnia, że ma rację.
W kraju "prawa" w jakim żyjemy to ty będziesz musiał udowadniać akuratnie :) bo po prostu zabiorą Ci dowód za widzimisię lub domniemanie
tutaj prawka zabierają a dowodu by nie zabrali... phi :)
w