Witajcie Koledzy!
Czy miał ktoś do czynienia z tą Alfą i widział ją na żywo bądź przymierzał się do zakupu?;)
Co o niej sądzicie? Warta zakupu? Pozdrawiam
Link: http://allegro.pl/alfa-romeo-brera-2...544411302.html
Printable View
Witajcie Koledzy!
Czy miał ktoś do czynienia z tą Alfą i widział ją na żywo bądź przymierzał się do zakupu?;)
Co o niej sądzicie? Warta zakupu? Pozdrawiam
Link: http://allegro.pl/alfa-romeo-brera-2...544411302.html
kolor najlepszy:)))))mogła byc uszkodzona kiedys,nic niewspomina o bezwypadkowosci:))z foto to ładna sztuka
Brera od nie dawna na Allegro, nie pozostaje Ci nic innego jak pojechać i obadać na żywo.
No właśnie wygląda całkiem nieźle. Sprzedawca przez telefon też mówi, że jest wszystko cacy. Tylko cena dość wysoka jak za ten rocznik.
Zmianowy a ty zadowolony ze swojej brery? Bo mam zamiar pojezdzić tym samochodem ze cztery lata;)
czy ja wiem cena wydaje sie odpowiednia:)nie zatania niezadroga:)))jakbym chciał wydac tyle na alfe to bym pojechał zatą:)))i czerwonych mało jest:))pamietaj 2.4 tani w utezymaniu niejest ale pewnie wiesz
Sprzedawca przez telefon to zawsze będzie koloryzował. Zimna woda na rozgrzaną od emocji i wyglądu Brery głowę wskazana ;). Chcesz kupić Brere to zrób sobie porządny rachunek sumienia.
Czy stać Cię na eksploatację ? (poczytaj o obsłudze silnika 2.4 - mimo że diesel to wcale taki oszczędny nie jest)
Pamiętaj że Brery są z gatunku samochodów trudno sprzedawalnych z racji ich malej funkcjonalności.
Jeżeli jesteś singlem to idealny samochód, grunt to znaleźć zadbany egzemplarz - a oto jest strasznie trudno.
i nie szukać poniżej 40 tys zł.
oglądałem takie igiełki w Holandii za ok 9 tys e i były to tylko zajechane samochody..
Minimum w Holandii to ok 11 tys e. Nie patrząc na rok i przebieg a na stan samochodu.
No właśnie kolega ma tylko 159 z tym silnikiem to się śmiał, że jak mnie stać na paliwko to będę zadowolony;) A podpowiedzcie jak z tymi silnikami. przed i po lifcie o ile to można tak nazwać. chodzi mi czy lepsze są te 210 KM czy 200KM? Słyszałem, że te 210 lepsze ale już sam nie wiem.
Gość od czerwonej z ogłoszenia mówił, że zawory robił w niej niedawno.
Pozdrawiam
Zawory??
Podaruj sobie..
A to czego? Chcę go zabrać do ASO bo mam znajomego w Salonie i obiecał pomóc w oględzinach i "zbadaniu" owego osobnika.