Cześć
Niebieskiej "strzale" niedługo wygasa pakiet OC. Zastanawiam się gdy najtaniej kupie w Rzeszowie ubezpieczenie + nnw? Jakoś nie specjalnie ufam różnym rankomatom i innym później tylko spam przychodzi od nich.
Printable View
Cześć
Niebieskiej "strzale" niedługo wygasa pakiet OC. Zastanawiam się gdy najtaniej kupie w Rzeszowie ubezpieczenie + nnw? Jakoś nie specjalnie ufam różnym rankomatom i innym później tylko spam przychodzi od nich.
Policz w kilku kalkulatorach
Dodaj rozne kody itp
I juz
Ja tam co rok szukam i nigdzie maila nie trzeba wiec o zaden spam nie trzeba sie martwic
W tym roku po kodzie znizkowym 50zl , znizce za zakup on line, znizce za platnosc jednorazowa, znizce za platnosc karta liberty okazalo sie najlepsze
Najtaniej w Mbanku, wszystko załatwisz przez neta - ale w razie czego... wiadomo ciężko cokolwiek załatwić
zapomnij o PZU- z tego co wiem (od byłego agenta) zaczęło strasznie kombinować i stawki poleciały w górę (a miały spaść)
Innymi ubezpieczalniami nawet nie zawracałem sobie głowy
Ja już drugi rok zakupiłem ubezpieczenie od kolegi z forum. Wszystko załatwione przez maila i Pocztę Polską.
http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...faholikow.html
napisz na PW ile placisz za swoja Andrzej
Pisałem do tego kolegi od OC. Niestety nie ogarnąłem się w czasie. A koszt u niego był sporo niższy niż w mbanku.
O, zapytam się tego kolegi mam jeszcze trochę czasu to może się uda ;-)
W razie W zorientuje się w mbanku
Sprawdz sam z tymi kodami itp tez i liberty bo jak pytalem deki o wyceny to sam przyznal ze liberty mialo wtedy bardzo dobre ceny no ale samemu wyliczylem mniej niz on
W mbanku korzyść ~60zł w porównaniu do Liberty. Poczekam na wliczenia kolegi :)