pytanie małe mam:)czy moze ktos wie jak odkrecic antene:)ale tak zeby podsufitki całeji nie zdejmowac:)powiedzmy sposobem odchylic?da sie czy nie?
Printable View
pytanie małe mam:)czy moze ktos wie jak odkrecic antene:)ale tak zeby podsufitki całeji nie zdejmowac:)powiedzmy sposobem odchylic?da sie czy nie?
spokojnie jest to do zrobienia przez otwór jak zdemontujesz lampkę i ten czarny plastik do jej mocowania
potrzebny ci będzie sporawy klucz (płaski) coś 20 albo większy nie pamiętam :/ (oczywiście do odkręcenia anteny )
jeśli zas będziesz chciał rozłączyć przewód anteny to potrzeba trochę cierpliwości i wyjęcie tego plastikowego kołka oraz (przynajmniej ja tak robiłem) uwolnienie podsufitki spod uszczelki klapy bagażnika :) łatwiej jest manewrować rękami :)
wysłane z mobila
to mnie pocieszyłes:))
nie jest tak źle, jedyne z czym się motałem to odczepienie kabla od mocowania i z rozlaczeniem wtyczek (siedzą lekko ale zabezpieczone są przed przypadkowym rozlaczeniem takim plastikiem) ciągnięcie na siłę nic nie dawało ale po potraktowaniu zabezpieczenia śrubokrętem poszło bez oporów :p
wysłane z mobila