-
[Gtv] 2.0 TS + LPG cena
Witam,
nie wykluczone, że będę zmieniać auto. Zastanawiam się nad Alfą Gtv 2.0 TS z LPG. Nie musi być młoda, natomiast zdecydowanie musi być w dobrym stanie mechanicznym. Silnik, zawias, hamulce, przeniesienie napędu itd musi być w dobrym stanie. Jeśli nie będzie rudej, to jakieś delikatne wgniotki czy ryski mi nie przeszkadzają. Jakie są standardowe ceny aut w takim stanie? Będę szukać auta do jazdy na codzień, w obecną alfę władowałem sporo kasy i szczerze mówiąc zaczynam mieć dość. Zrobię porządny przegląd u zaufanego mechanika i jak wyjdzie dużo poprawek, to sprzedaję i poszukam np takiej gtv (marzyłoby się 3.0 V6, ale ceny trochę za wysokie:-P
-
moja jest do wzięcia w dziale sprzedam auto....:) auto w pełni sprawne gotowe do jazdy..
-
Jakbyś chciał zaszaleć to polecam moje GTV Spider. Nie wierz stereotypom cabrio to auto całoroczne. Jak się zdecydujesz na auto moje albo kolegi maras37 to masz pewność, że auto będzie w stanie bdb. Ja Ci mogę tylko doradzić, aby podczas poszukiwań skupić się na egzemplarzach będących w rękach świadomych właścicieli tj. entuzjastów marki. Samo auto daje mnóstwo frajdy. Z doświadczenia wiem, że GTV/GTV Spider poniżej 10 tyś. będzie wymagało wkładu na start lekko 2-3 tyś. To zawieszenie to jakaś pierdoła w silniku np. rozrząd. i się robi kwota.
-
Auto marasa widziałem w ogłoszeniach, Twojego Morspl jakoś jeszcze nie:-P zaraz poszukam. Czyli jak rozumiem poniżej 10 tys nie ma co szukać?
Oczywiście, że chciałbym kupić od alfaholika:)
-
Przy podanych przez Ciebie wymaganiach tj. Silnik, zawias, hamulce, przeniesienie napędu w stanie bdb, to tańsze tych warunków nie spełnią. Nikt kto wsadził w samochód 5 tysięcy nie sprzeda za 8 tysięcy. Ja swoją alfę kupiłem za niecałe 11 tyś bo szukałem według podobnych kryteriów co Ty. Aby doprowadzić ją do stanu idealnego wsadziłem w nią 5 tyś. Pewnie wymieniałem pewne rzeczy nadgorliwie, np zawieszenie nie hałasowało jeszcze, audio robić nie było trzeba, a skóry nie wyglądały tragicznie, jednak efekt jest jak dla mnie osiągnięty, auto nie zawodzi i sprawia ogrom radości.
-
Rozumiem:) dzięki za odpowiedź