Ze dopieszczam gt:)i sprawdzam to co własciciel mówił ;podobno niemam klap wirowych,i egr:)podobno programowo wyciety:)poznam to jakos bez rozbierania??komputer mi to potwierdzi???????
Printable View
Ze dopieszczam gt:)i sprawdzam to co własciciel mówił ;podobno niemam klap wirowych,i egr:)podobno programowo wyciety:)poznam to jakos bez rozbierania??komputer mi to potwierdzi???????
Zdejmij osłonę silnika i zrób foto- okolice świec żarowych i wtrysków. Jaki rocznik ?
2007 no dzis zobaczyłem ale plastikowy kol.a unich to ta sztanga czy jak to sie zwie chyba pod spodem jest?:)własciciel twierdził ze mu to robili te klapy GT"super alfy''jest:) fajnie ze tarcze klocki pozmieniane:))ale szkoda ze niezrobili na lepszych materiałach klocki kamoki tył przednie delfi:))aa firmy tarcz niemoge nawet odszukac:)
Nic nie zrozumiałem z Twojego wcześniejszego posta, zadbaj o interpunkcje.
EGR nie poznasz czy jest wyłączony, chyba że wyłączyli i zaślepili całkowicie - to wtedy odkręcić i sprawdzić.
Klapy w kolektorze, tak jak drago256 napisał, albo zdjęcie albo zajrzyj za głowice, na kolektor czy są jakieś spawy czy czarne okrągłe mocowania klap.
EGR w kompie wyłączony powinien mieć 4% w całym zakesie obrotów/dawki.