-
Witam nomos !
Witam serdecznie, trafiłem tutaj w sumie przez przypadek tak samo jak przez przypadek zostałem posiadaczem Alfy. Co mogę powiedzieć po kilku dniach użytkowania, jak na razie jestem zadowolony. Miało to być auto tylko i wyłącznie do pracy, kiedy się wybrałem po 145-tkę po przejechaniu się byłem w szoku jak to auto idzie jaki ma pomruk silnika itd. Wnętrze jak na te lata bardzo mi się podoba. Szczerze to miałem, w tym aucie nic nie robić jeździć nim tak jak jest bez zaglądania pod maskę, ale nie da się chce dać szansę ;) temu silnikowi bo na prawdę frajda z jazdy jest duża. Dodam że jeżdżę autami o dużych pojemnościach ale to jest mały szatan ;) A mina kolesia w BMW gdzie go łyka 145 bezcenna ;)
-
jakie BMW łykasz tym silnikiem? :D
145 to fajne autka, małe zwinne i do tego dobrze się prowadzące. Jakie masz plany związane z autem?
Pozdrawiam i szerokości :rolleyes:
-
Jakie bmw ;) E46 ;) a jaki silnik nie mam pojęcia ;) Plany jakie mam na razie doprowadzić auto do 100% sprawności jeżeli chodzi o silnik, wszystkie możliwe elementy które mogę sam wymienić to wymieniam. Auto było zaniedbane, w środku nie świeciły żadne żarówki to wszystko zostało dziś wymienione, ale pracy jeszcze jest troszkę mam nadzieję że się nie zniechęcę.
Jeżeli chodzi o karoserie to żadne udziwnienia seria na jakiejś ładnej feldze i to wszystko
-
Witaj! :D Dobry wybór! :P