-
Gtv 3.0v6 Bartoszyce
Zna ktoś to auto? Widzę ją w ogłoszeniach już od dłuższego czasu i w tym okresie cena zmieniała się kilkukrotnie. W piątek była wystawiona za 8000,-. Dzisiaj jest już 12000,-.
Jestem ciekaw co jest tego powodem.
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-gtv-...tml#8320fd1193
-
I znów sprzedawca rząda mniej za to auto.
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-gtv-...tml#2171d96d56
Na prawdę nikt jej nie zna/nie widział?
-
Ja za takie auto dałem 16000 w Polsce. Wiem ze ńie bedzie taniało. Te bohomazy na nim mńie przerażają ale Wrocku swietnie ci to przemaluja za 2500 lub 3000. Chcesz kupic sprawdź dobrże podwozie jak dobre to reszta donzrobienia. Wylko kwestia wydatków na robociznę i manele. Jak cos to sie polecam z czesciami. Jak bedziesz chciał kupować to dobrze prześwietli komputerem bo ktos pisze ze prżeplywka a okaże sie ze cos powazńiejszego.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
-
Zgadzam się z twoją opinią nt. jak je ładnie nazwałeś, bohomazów, ale nie stanowią problemu bo przecież auto można przemalować. Miałem nadzieję, że ktoś oglądał to auto i opowie coś o jego stanie. Niestety wygląda na to, że z woj. W-M nie wiele osób tu zagląda:sad:
Swoją drogą-miał ktoś fantazję z tym malowaniem;)
-
No ja mam identyczny kolor ale bez tych oczu :-)
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
-
Grzechul87 i co dowiedziałeś się coś o tej z Bartoszyc czy odpuszczasz ? Ja ją obserwowałem od chyba roku . 3 właściciel . Pierw była gdzieś w centralnej Polsce jak się nie mylę , potem u jakiegoś mechaniora bo miała jeszcze reklamę na tylnej szybie a teraz północ . Dzwoniłem do pierwszego właściciela w kraju ale niestety się spóżniłem dosłownie 5 minut . Teraz nikt chyba w Warmii nie jezdzi Alfą żeby ją obadać . Ciekawe co z tą przepływką bo objawy są zazwyczaj w każdym aucie identyczne a dwa ,żę ja bym wolał wymienić ową przepływkę i auto sprzedać jako w pełni sprawne . Ryzyko jechać 600km po auto z np. brakiem kompresji na jednym cycku tymbardziej ,że remont Busso do tanich nie należy . Hehehe może następny właściciel jak ją będzie gonił to będzie gdzieś z bliska :D
-
Ja odpuściłem temat z powodu ważniejszych wydatków. Na chwilę obecną nie stać mnie na drugi samochód :( Ale przyznam, że w dalszym ciągu monitoruję rynek i niejednokrotnie oglądałem to ogłoszenie.
Dziwne jest, że już ponad pół roku ktoś sprzedaje to auto z "padniętą przepływką". Jak zauważyłeś Nazar, jeśli to jest rzeczywiście to, lepiej byłoby wymienić i nie odstraszać klientów awariami. Skoro auto wciąż ma ten problem, to może to jednak nie jest to...:confused:
Zakładając ten temat miałem nadzieję, że ktoś z północy widział/zna/oglądał auto. Ale chyba się przeliczyłem:(
Na pewno wrócę do szukania Gtv za jakiś czas i jak tak dalej pójdzie to może ten egzemplarz wciąż będzie dostępny;)
-
Kurde mi się też marzy na weekendy coś z Busso . Przeglądam sobie i GT i GTV ale też bez ciśnienia bo niecały rok temu kupiłem dopiero 159kę , którą z chęcią zastąpiłbym Brerą :) . Niestety jak i ty - nie sram pieniędzmi i mam też inne wydatki . Niby jest okazja ale podpada tymbardziej ,że ten sam właściciel chciał ją kilka miechów wcześniej sprzedać za 18,500 a kupił ją za coś koło 10-11tysi ( bo coś koło tego była jak mi ją zwinęli sprzed nosa ) . Pierw auto miało być inwestycją zarobkową a teraz ją po kosztach sprzedaje? Trochę mnie to dziwi . Może go przeraziło spalanie "do kościoła" 17L/100km :D
-
Ale skacze ta cena...wczoraj 7500,- a dziś już 9000,-. Przepływka według opisy nadal do wymiany.
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-gtv-...tml#f01e5757b9
-
Pisałem do gościa . Jakiś niemrawy . Stwierdził ,że dziewucha zrobiła prawko i może nie będzie sprzedawał. Z mojej strony całkowicie olewam temat.