Witam mam na imię Szymon i dokładnie od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem 156 1.9 JTD 115km Sportwagon z 2005 roku :D
Serdecznie witam wszystkich forumowiczów :)
Pozdrawiam 'Majki'
Printable View
Witam mam na imię Szymon i dokładnie od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem 156 1.9 JTD 115km Sportwagon z 2005 roku :D
Serdecznie witam wszystkich forumowiczów :)
Pozdrawiam 'Majki'
Bardzo ładne wnętrze- alfatex. Kierownica w drewnie i gałka też ma swój urok. Hak bym ściągnął i jakiś ładny tłumik włożył. Kolorek bardzo ładny, mam nadzieję, że to nie tylko podpicowany na sprzedaż był. No i felgi bym zmienił również
Szerokości ;)
Ogladalem ja kilka razy na otomoto stala dluzszy czas oby sluzyla :) pozdrawiam
Tak jak kolega powyżej, kojarzę auto, ale za daleko miałem, żeby jechać je oglądać. Prezentuje się rewelacyjnie!
dzięki :D naprawde było warto po to jechać 170 km w jedną stronę :) autko bezwypadkowe , nie cofany licznik itp.itd :P tylko malutki problem z zapalniczką która nie działa i nie wyświetla kontrolki od prawego kierunkowskazu a do tego jeszcze coś mi mocno stuka w prawym przodzie :/
Pomożecie jakoś rozwiązać te problemy ? :)
Witam. Gratuluję zakupu i słusznej decyzji stania się posiadaczem Alfy. Z tymi cofniętymi licznikami to nigdy pewności nie ma...