-
woda w kabinie
witam moze ktos mial podobny problem bo juz nie wiem gdzie szukac. Leci mi woda od strony pasazera mam mokrą podloge jak tylko popada deszcz. Sprawdzalem juz podszybie, tam te odplywy wyszyszczone, wyciągalem progi i podnosilem wykladzine ale nic tam nie widac skad by to moglo leciec? Moze szyba nieszczelna? ALe z tego ci mi wiadomo to wtedy tez slupki bylyby mokre a nie są. Gdzie szukac????
-
1) sprawdź nagrzwnicę - to może nie być woda...
2) czasem podobno filtr przeciwpyłkowy lub jego okolice
3) u mnie kiedy już prawie się poddałem okazało się wręcz mikro nieszczelność przy szybie - słupki suche, tylko wykładzina na samym środku zamakała bo tak podciekało
4) jak się nie uda to proponuję posprawdzać fora anglojęzyczne - temat opisany dużo szerzej z dokładnymi opisami. Niestety nie mam już linków :(
-
u mnie woda wlewała się przez uszkodzoną folię drzwi , która jest pod tapicerką ;)
-
Uszczelnij gniazdo wycieraczki, u mnie pomogło
-
Może lecieć woda przez uszczelki drzwi, u mnie tak było.
-
Sprawdź połączenie pomiędzy grodzią a podszybiem, u mnie lało tamtędy, objaw jest taki że jak lejesz wodą po szybie woda wycieka jakby z wnętrza progu, drugie miejsce to korki w nadkolach za plastikowymi nadkolami, efekt podobny :P powodzenia życzę ja walczyłem z problemem ze 2 miesiące