Mam pytanie jak się nazywa klej albo pianka dzięki czemu nasza deska i elementy są ze sobą połączone, klejone. Z tego co widzę jest to coś w postaci takiej brozowej gabeczki którą jak się zedrze nie zostawia śladu. Dzięki.
Printable View
Mam pytanie jak się nazywa klej albo pianka dzięki czemu nasza deska i elementy są ze sobą połączone, klejone. Z tego co widzę jest to coś w postaci takiej brozowej gabeczki którą jak się zedrze nie zostawia śladu. Dzięki.
Nikt nie wie? A może znacie coś do usztywniania deski jakąś pianka co nie niszczy?
Nie wiem co konkretnie chcesz kleić, ale może dwustronna taśma na gąbce byłaby odpowiednim rozwiązaniem?
Polecam produkty 3M.
Pozdrawiam.
- Rafał
chodzi mi o panel/ kokpit przedni z radia jak zdejmujesz go to w srodku widac ze boki deski byly klejone na jakiejs brazowej piance.
Chodzi o to ze po wymianie radia na 2 Din mam przerwę z prawej strony pomiędzy panelem środkowym a deska rozdzielcza.
Czyli ktoś podważał radio i odkleiła się tapicerka? Zrób zdjęcie. Ogólnie jest bdb klej z Forcha ale kosztuje 40 zł za puszkę. Ewentualnie mam kilka innych sprawdzonych ale muszę widzieć, którą powierzchnię trzeba skleić.
chciałbym to skleić żeby potem nie było problemu ze zdjęciem konsoli.