-
Hydrografika
Witam, co myślicie na temat hydrografiki wewnątrz auta jak i w komorze silnika. Planuję w mojej GT przy pomocy hydrografiki nałożyć na pokrywę silnika duże logo alfy a wewnątrz ramki głównej konsoli zrobić w czerwono żółtym carbonie. Co o tym myślicie, może ktoś z was ma coś takiego zrobione u siebie i chciałby pokazać jak to wygląda :)
-
Tak generalnie to raczej nie ten dział, bardziej by to pasowało do działu tuningu
-
Myślę, że nie pomyliłem się z działami, chodzi tu o sprawy kosmetyczne, a nie tuning.
-
A widziałeś dział Styling - Body Kit?
-
Jeżeli, pomyliłem działy to nie celowo.. nie widziałem działu tuning optyczny lub wnętrza więc utworzyłem tutaj. Prosiłbym o wypowiadanie się na temat, a osoby do tego upoważnione, o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu.
-
ja mam upoważnienie do spamowania więc se klepnę :
co do pokrywy silnika to w sumie róbta co chceta bo to widać dopiero pod maską
ale konsola wewnątrz na żółto czerwono to wg mnie oczywiście festyn i tyle
wyrwałeś fajną GT z ładnym kolorkiem itp i raczej nie cuduj bo przesadzić łatwo ...
p.s.
możesz sam napisać do moderatora prośbę o przeniesienie tematu i po sprawie
-
Maciej, coś mi się kojarzy ta Alfa. Czy Ty czasem nie sprzątnąłeś jej komuś, kto pytał o nią w dziale z opiniami? Bocian, Ty chyba też tam się wypowiadałeś.
Edit: dobra, już doczytałem w innym temacie, że to faktycznie ta Alfa.
Co do pomysłu malowania konsoli, to zalatuje wiochą :s
-
No ja tez mysle ze ta konsola to moze za duzo :). Jasne skory to wystarczajaco.. pokrywa silnika z logiem alfy mysle ze calkiem kozacko by wygladala
Sprzatnalem ja chyba bocianowi. Wybaczcie mi :)
-
Nie nie
Ja juz mialem gt
Inny kolega szukal
-