-
156 wita
Witam, 2 dni temu stalem sie szczesliwym badz nie POsiadaczem alfy:D przerobilem juz kilkadziesiat samochodow ale alfa jest pierwsza:D i nie POwiem kilka rzeczy mnie denerwuje. przynajmniej w 156.. mianowicie. nie przeszkadza wamzaslanianie rekoma zegarow? malo miejsca na nogi i widocznosc. POza tym nic wiecej nie mam jej do zarzucenia. bynajmniej narazie. Licze ze przekonam sie do tej marki:D
-
Trzeba się przyzwyczaić, dla mnie miejsca dużo akurat :lol: przestawianie zegarów nic mi nie robi, dwa razy w roku, co tam. A widoczność, w sumie to nie mam za duzego doświadczenia z innymi samochodami wiec ciężko się wypowiedzieć - ale mogę powiedzieć jedno - alfa to jest to, ma duszę! I to porywa.
Tak poza tym to witamy :) I niech się dobrze jeździ :D
-
Szczęśliwym, szczęśliwym posiadaczem :D Zasłanianie zegarów- kurde, nie zwracam na to uwagi :D Miejsca na nogi ja akurat mam wystarczająco :P Widoczność hmm noo w porównaniu do 145, 146 i Lybry to się zgodzę :P kwestia obeznania z gabarytami autka ale 156 też śmiga aż miło :D Przekonasz się do AR. Szerokości i bezawaryjności :)