Jak w temacie.
Krótkie rozwiniecie decyzji mile widziane:)
Printable View
Jak w temacie.
Krótkie rozwiniecie decyzji mile widziane:)
Tak i kupilem :)
Kupiłem raz, i już nie sprzedam. Tak samo zresztą, jak Fiata Bravo.. I nie jest to moja pierwsza Alfa, więc wiedziałem, co brałem..
pzdr, tadzikpl
Bella na zawsze+
Moja pierwsza Bella, gdybym znów miał wybierać to podjąłbym taką samą decyzję, konkurencja (w tej cenie) mnie niestety nie przekonała.
Nie rozumiem pytania. Jakby mi się teraz spaliła, czy w perspektywie kilku lat jak będę kupował następny samochód???
Jakie wrazenie zrobil na Tobie samochod od czasu zakupu. Gdybys mial kupowac teraz auto to czy zdecydowalbys sie jeszcze raz na Giuliette.
Zdecydowanie był się zdecydował - chociaż w wersji poliftowej popsuli troszkę deskę i panel tym ekranem, ale mimo wszystko zdecydowanie.
Myślę że jak minie trochę czasu i moja nówka będzie już niemodna, to kupię nową - pewnie nowy model będzie inny niż dzisiaj i mam nadzieję staranniej poskładany.
Kupiłbym jeszcze raz ale tym razem z przednim czujnikiem parkowania. Parkując dojeżdżam do muru i znad obłej maski nie widzę tak dobrze jak w 147. W exclusive tylny jest w standardzie więc stwierdziłem, że dawać 1500 za pakiet czujnik tylni i przedni jest bez sensu. Powinien być oferowany w tej wersji osobno a tak jest obecnie na 1 miejscu planowanych inwestycji.