witam mam pytanie czy zna ktoś dobrego elektryka bo przełożyłem silnik ze 156 seleesped 2000r. do 156 jts 2002r i mam problem bo nie pasują kostki. i czy wystarczy tylko przełożyć kostki
Printable View
witam mam pytanie czy zna ktoś dobrego elektryka bo przełożyłem silnik ze 156 seleesped 2000r. do 156 jts 2002r i mam problem bo nie pasują kostki. i czy wystarczy tylko przełożyć kostki
Ale ten elektryk to w Łodzi Łowiczu Tomaszowie Wieluniu Łęczycy Dobroniu Pabianicach Aleksandrowie Konstantynowie Zgierzu ?
W Łodzi
ale co silnik od TS włożyłeś w budę po silniku JTS ? Jak tak to powodzenia. Trzeba było wejść na forum wcześniej i się co nieco dowiedzieć - a tak zarejestrowałeś się dziś...
Odetnij kostki i połącz kolorami na "skręt".
Jest to bardzo skuteczna, ale i nie taka prosta metoda połączeń... najlepsze efekty przynosi w przypadku światłowodów...
weź tak nie pisz, bo jeszcze na serio tak zrobi :D
Wydaje mi się że jest to do ogarnięcia. Ale raczej nie po taniości ;)
Tekst ze światłowodem dobry :P
Tak od siebie napiszę tylko, ze przełożyć trzeba kilka więcej elementów niż tylko sam silnik.
No wiązki centralke sterująca silnikiem ogólnie nie opłacalny biznes ale skoro już jest to zrobione to pretensje do przekładającego że sie zabrał za coś czego do końca nie ogarnia.
Powodzenia