hym jestem tu pierwszy raz nie do końca wiem o co tu chodzi,...ale stronka mi sie podoba!
Szukam informacji...firmy lub kogos do face liftingu alfy 156 rok 1998 na rok 2004?....pozdrawiam![/b]
Printable View
hym jestem tu pierwszy raz nie do końca wiem o co tu chodzi,...ale stronka mi sie podoba!
Szukam informacji...firmy lub kogos do face liftingu alfy 156 rok 1998 na rok 2004?....pozdrawiam![/b]
Dobrze trafiłeś, ja mogę pomóc Ci w częściach, tzn w jednej części - mam reflektor ksenonowy prawy http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=169380679
ale gdziesię robi takie rzeczy to nie mam pojęcia :(
blachasz to chyba nawet nie musi byc, przeciez to tylko odkrecanie i przekladanie czesci... zapewne drogich czesci.. :wink:
zderzak, maska, blotniki, lampy i inne pochodne. Dosyc drogiew, Jak chcesz robic na uzywkach to poszukaj na allegro ostatnio widzialem zderzak z lampami za okolo 900 zlo :)
dzięki wszystkim za odpowiedz:)...Lifting...tzn co bym musial wymienic?maska?lampy?atrapę? i co jeszcze?....Moninika ile chcesz za ksenonka? Nie mogę go odpracowac...? :)))) :D
pewnie że możesz :lol: :D :mrgreen:Cytat:
Napisał dddarekj
a tak poważnie to cena jest w linku
Zamień się z Moniniką na auta albo na części :mrgreen:
heheheh...Moninika (...) CENZORED BY A.J. >COMPANY :D ...hym....lift...chyba mnie wyniesie tyle co zmiana auta na młodszą Alfke?.....ach alfy są piękne!. :) :o :D
hehehhe zamieniamy sie Moninika?...hym?:)....a jakie zadania wymysli....cholerka!:) chyba nie stajnie Augiasza? Moninika litości!!!..?...heheheh
pozdro ewery bady!:)
aaaa....mam do sprzedania 3 (tylko) aluski gwiazdy do alfy ...lub kupie jedna...do 156...16 cali 5x98...a jak dodac tu zdjęcie? dla zainteresowanych wysle maila:)
Marcin masz swietny podpis!....pięknym trzeba wybaczac:)....racja!