4 załącznik(i)
Zaniedbana 147 za 3tys zł
Witam
Koło mojego domu stoi taka zaniedbana bidulka Alfa 147
Załącznik 153073Załącznik 153074Załącznik 153075Załącznik 153076
1.6 105KM, jakaś podstawowa wersja. Alfa od roku stoi tak na dworze, właściciel ją odpala raz na 2 miesiące żeby ją ruszyć. Twierdzi, że jest pierwszym właścicielem, auto krajowe, kupił ją w Łodzi z salonu w 2001r. Mówi, że oryginalny przebieg 130tys km. Przyznaje, że auto jest zaniedbane, do poprawek lakierniczych, miała przygodę zaraz po zakupie lewy błotnik i chyba tylne drzwi były malowane, są też przerysowane gwoździem. Mechanicznie twierdzi, że ok. Pytałem o podłogę, bo jednak rok na trawie..., ale twierdzi, że podłoga jest w dobrym stanie., zawieszenie też niby ok. Nie jeździ nią bo ma już inne auto, to miało niby być dla córki, ale ma dopiero 15 lat więc sprzedaje, mniejsza z tym :)
W pon mam Alfę obejrzeć i tu pytanie, na co zwrócić szczególną uwagę w aucie które od rok praktycznie nie jeździ? Co sądzicie po tych zdjęciach? jak sprawdzić silnik który tak mało w ostatnim czasie pracował? Właściciel nie ściemnia i mówi otwarcie, że auto dla kogoś kto ma kasę i sobie doprowadzi to auto do dobrego stanu. Warto pchać się w coś takiego?