witam macie pojecie gdzie cos takiego dostac???
Printable View
witam macie pojecie gdzie cos takiego dostac???
proponuje podbić podłoge dwoma teownikami
zawsze to jakies wyjscie w polonezach tak byla zabezpieczana micha:) ale oslona bedzie chornila tez przed woda piachem itp...
sa na allegro plastykowe osłony , tyle o ile przed brudem ale zawsze troche
Dorobić samemu - kupiłem arkusz blachy aluminiowej ( 140 zł) starczyło na dwie osłony i jeszcze zostało, o d środka wyklejasz po części matami wygłuszającymi. A wycięcie ?? 10 min pracy szlifierką. Gdzieś mam nawet zdjęcia jak ktoś będzie zainteresowany to wkleję. Chyba mam gdzieś nawet starą osłonę to mogę zrobić wzornik np z kartonu, tyle że jak nie robiłem osłony pod miską - po prostu wyciąłem na nią otwór - niech się chłodzi.
wlasnie a o miske mi najbardziej chodzi moja jest obnizona i stoji naprawde niziutko wiec micha narazona jest okropnie rozumiem ze na miske trzeba by to jakos profilowac... a zdjecia dawaj chetnie zobacze jak ci to wyszlo
1550kg:)
proponuję Ci dwuteownikiCytat:
Napisał DANIEL166
maziarek1, co do tego profilowania miejsca pod miskę to według mnie nienajlepszy pomysł. Gdyby płyta była prosta lub leciutko wyprofilowana to po prostu zawiesisz się na płycie, zepchniesz i pojedziesz dalej, ale gdy będą jakieś większe załamania? żłobienia? jak zwał tak zwał, to przy uderzeniu gdy coś tam złapie możesz wyrwać całą płytę z mocowań i jeszcze miskę uszkodzić. takie ot moje zdanie