Witam mam pytanie czy tzw black light sa dopiszczone do ruchu i przejdzie przeglad ? chodzi mi o te z dymionym szklem .Oczywiscie lampy na przod
Printable View
Witam mam pytanie czy tzw black light sa dopiszczone do ruchu i przejdzie przeglad ? chodzi mi o te z dymionym szklem .Oczywiscie lampy na przod
oczywiście że nie, jaka kol wiek przeróbka świateł skreśla ich homologacje i co za tym idzie możesz nie przejść przeglądu a policja może zabrać ci dowód rejestracyjny, a tak na marginesie po co chcesz to robić?
a takie te co maja tylko czarny przod a tyl normalny ? Chce zmienic bo moje juz zniszczone a w seri mi sie nie podobaja
Jak mają homologacje to śmiało zmieniaj.
Mozna kupic homologowane akcesoryjne lampy przyciemniane.
A może poszukaj z edizione cup ? lub daj do polerowania...wg. mnie seria jest najlepsza , jakiekolwiek inne przeróbki nie kojarzą mi się dobrze ( chodzi oczywiście o wyg. zew. )
Miałem czarne, policja mnie zatrzymała i prosili żebym kupił czerwone żarówki bo moje były białe i w sumie niewiele było mnie widac;-)
może ktoś ma na sprzedasz ?
Mieszkamy w kraju w którym wszyscy i wszystko jest inaczej ... Moje autko już w kartotekach wisi tak że założyłem ten watek żeby się dopytać bo do końca nie wiedziałem , dzięki za wasze wypowiedzi :)