Witam. Mam pytanie czy znacie jakiś warsztat gdzie usuną mi te nieszczęsne klapy wirowe w Wielkopolsce. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Adam.
Witam. Mam pytanie czy znacie jakiś warsztat gdzie usuną mi te nieszczęsne klapy wirowe w Wielkopolsce. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Adam.
Ja robiłem tutaj -> http://tuneforce.pl/1_Home.html
A powiedz mi ile wzięli za tą usługę? Pozdrawiam.
Możesz usunąć u Nagórskich - wiem że też to robią. Ceny nie znam, musiał byś zapytać ich...
Dziękuje za odpowiedzi. Mam jeszcze pytanie czy muszą być klapy wirowe też wyłączane programowo? Pozdrawiam.
250 albo 300zł coś w tej granicy,nie pamiętam dokładnie. Ja programowo nic nie usuwałem bo silniczek,który sterował klapami został i pewnie sobie pracuje,ale nie ma już listwy,więc steruje tak naprawdę samym sobą chyba :D
programowo wywalenie , oraz wyciągniecie kolektora i zaślepienie wszystkiego w tuneforce 900zł powiedzieli mi
Jezeli szukacie dobrego mechanika od alfy to mam takiego w Poznaniu. Robi moja alfe 159 od A do Z. Klap w kolektorze nie wylacza sie programowo.Wystarczy je wywalic i zaspawac kolektor.Ja za te usluge placilem 500zl.Alfa dostala drugie zycie:-) Mechanik ma warsztat na Umultowie w Poznaniu.Dla zainteresowanych moge podac nr na priv. Pozdrawiam i polecam.Nie drogo i solidnie.