-
Orszak weselny :-)
W zwiazku ze zblizajacym sie moim weselem.. Tak tak i mnie to dopadlo.. Mam pytanie czy w dniu 23 maja 2015r bylby ktos chetny do weselnego orszaku ? Pytam bo chcialbym zrobic niespodzianke dla mojej przyszlej zony :-)
Panowie i panie co o tym myslicie ?
-
Krzychu jestem na bank :) szczególnie w tak klimatycznych okolicach :D
-
Wiedziałem, ze na Ciebie można liczyć :-) napewno i jakaś weselna się znajdzie ;-)
-
Z racji że się znamy i mam niedaleko to oczywiście się pojawię :)
-
-
Cytat:
Napisał
czosnek1802
Jaka miejscowość??
Jak to jaka - jak w awatarze - Londyn ;)
-
To jednak czosnek ma bliżej :lol:
-
he he he boki zrywac:D zamiast oleju wlejem red bulla i lecim :D a tak powaznie?
-
Sorry chłopaki ale trochę byłem zajęty w pracy :-) miejscowość startowa to Stara Bystrzyca następnie dom panny młodej jest w Starej Łomnicy i tez tam znajduje się kościół. Cała wycieczka kończy się w Stroniu Śląskim gdzie jest dom weselny :-) zdaje sobie sprawę ze odległość jest dość spora bo około 40km ale nie jest powiedziane ze każdy musi taka odległość pokonać to już kwestia ustalenia :-) data to 23.05.2015 i w kościele msza jest o godzinie 15.00.
Dziekuje bardzo za zainteresowanie i odpowiedz w tym temacie :-)
-
Ja nie mam nic przeciwko nawet 100km jechać ale szczerze to do samej bystrzycy ledwie co wjadę a już na tą Twoją wichurę to mi się chyba nie uda. DOjazd z bystrzycy do Ciebie jest dla dla suw`ów/