-
3-cie światło stopu
Witam! Mam taki problemik otóż jak zapale auto i mam wciśnięty hamulec to świeci mi się 3-ci stop a jak przejadę parę metrów to już nie świeci. Mierzyłem miernikiem napięcie jakie dochodzi trochę dziwnie 5V tylko dochodzi a powinno być 12V chyba ze jest inaczej choć wątpię ! Spotkał się ktoś z takim problemem jak co to proszę o pomoc ! Pozdrawiam Krzysiek
-
wyg;ada na to, ze gdzies nie styka, najpewniej mase ma slaba. Zacznij od posprawdzania kabli, kostek. Moze podlacz na krotko do stopu?
-
-
Witam tak nie działa mi tylko 3-cie światło stopu a te dwa pozostałe działają właśnie to jest dziwne ! Hmmmm z tą masą sprawdzę ale z tego co widziałem to chyba kable wchodzą do wtyczki o ile się nie mylę! A jeśli była by to wina masy to raczej stop by nie działał ?!??hmmm
-
Witam ! Właśnie sprawdziłem jeszcze raz ten 3-ci stop. spryskałem wtyczki specjalnym preparatem i 3-ci stop świecił na dziurach ponownie zgasł ale co jest najbardziej dziwne to ze jak wcisnę sprzęgło to 3-ci stop sie pojawia? :/ ma może ktoś jakieś pomysły co to może być ?? Aha główne stopy świecą te w lampach oczywiście.