-
Miss Alfaholicy.net
Witam!
Właśnie wpadłem na pomysł, żeby przeprowadzić konkurs na najładniejsze alfy na forum.
Oczywiście różne kategorie 145,147 itp.
Wyglądało by to tak, że przesyłalibyśmy 2-3 fotki, + krótki opis np. do 80 słów do moda np. bobryta do np. 20.03
on wrzuca na jakiś darmowy serwer i zakłada temat z ankietą, my głosujemy, kto wygrywa sie cieszy.
Wydaje mi się, ze można łatwo to zrobić, bliżej się poznać i pochwalić się samochodem:)
Co Wy na to?
-
dla mnie pomysl idealny ;]
-
hehe dobre :) ... choć wszedłem z myślą że płeć piękna forum będzie się prezentować ... to ten pomysł też mi się podoba :D
-
banita ja myślałem to samo :) pomysł że to auta będziemy oceniać to...... może być :(
-
Przecież każda jest śliczna. A nie lepiej miss alfaholiczkę wybrać ? :)
-
No tak, ale powiedzmy mój tata, kupił alfe w stanie idealnym, a ktoś mógł kupić szrot i doprowadzić do super stanu...
Łatwo jest stwierdzić, czy ktoś włożył dużo wysiłku w samochód...
-
Mozna by wybrac i Miss alficzke i Miss alfaholiczkę ;)
-
A może jeszcze inaczej: wybierać najładniejsze zdjęcie z naszą Alfą w roli głównej?
-
pomysł 145Q jest naprawde dobry :) ... chętnie bym zobaczył wszystkie piekności alfaholików w jednym wątku w odpowiednich kategoriach :) i oddał głos ...
-
Mnie również pomysł się podoba (choć pierwsze skojarzenie miałem takie samo jak chyba wszyscy ;)) Wprowadziłbym tylko taką zmianę (upgrade ;)), że wysyłamy zdjęcie pokazujące auto po zakupie (oczywiście jeśli takie macie) i kolejne aktualne tak aby można było zobaczyć jak zmienił się stan auta. No i zacznijmy na wiosnę jak już nasze Belle będą miały założone letnie buty (choć moja ma alu też na zimę :P).