Witam,
doradźcie mi jakie tarcze i klocki wybrać? wpadły mi w oko brembo max lub popularne mikody nacicane/ frezowane. Co do klocka to raczej coś z ferrodo.
Printable View
Witam,
doradźcie mi jakie tarcze i klocki wybrać? wpadły mi w oko brembo max lub popularne mikody nacicane/ frezowane. Co do klocka to raczej coś z ferrodo.
Kup Brembo Maxy i klocek Textara do tego.
Piszczeć nie będzie piszczało, pylić będzie mocno - stara prawda mówi jak hamulec ma hamować to się musi pylić :)
Znalazłem info na zagranicznych forach i nie tylko że brembo lubią pękać. Mam znajomego który ściga sie w kjs i ma u siebie zestaw mikoda+ klocki ferrodo,zero problemów, brak pęknięć przy otworach.
Ja wybrałem mikode i klocki trw.
A ja ze swojego doświadczenia a nie z wiedzy internetowych wieszczy mówię Ci że Mikody miałem dwa sety dwa popękały tak samo, a Brembo Max męczę klockami Ferodo DS3000 i patrz nic popękać nie chce :) W kwestii pękania Mikody pogadaj sobie jeszcze np. z kolegą Piotriix'em :) Mikoda to jest niestety low budżet towar.
Mi mikoda popękała przy TSie ;) W tej chwili to pewnie starczyła by na jedno hamowanie odradzam wszystkim którzy są na to napaleni, do lekkiego wozu i umiarkowanym kierowcą za kółkiem to może ujdzie.
A mi w ts mikoda nic nie popekala:-)
Ale to bylo lata temu :-)
No niestety
Na poczatku jak widac mieli dobre a potem polecieli juz na opinii a nie na jakosci i sie zesralo