-
[GTV] sądzicie ze warto?
Alfa Romeo GTV 2.0, 1996r., 2000cm3, 150KM - otoMoto
Co myslicie o tej alfie? Ogladal ja moze ktos z szacownego grona albo po prostu ktos ja zna ? Jeszcze nigdy nie mialem alfy wiec nie wiem na co szczegolnego zwracac uwage i o co pytac.
Przypuszczam ze na forum sa juz informacje na co zwrocic uwage itd ale jestem nowy i jeszcze nie zdazylem przeczytac wszystkiego:confused:
-
Ogladalem ja dzis. Wygladal naprawde ladnie i technicznie tez jako "laik" uwazam ze ok. Jedynie co to na nierownosciach rzuca czasem tylem o czym wlasciciel mnie poinformowal wczesniej tlumaczac to tylnim amortyzatorem do wymiany. Jaki jest koszt wymiany tylnich amortyzatorow i czy uwazacie ze to moze byc jedyna przyczyna? Ponadto twierdzi ze rozrzad byl niedawno robiony a pozatym wszystko ok. Na jakie koszty dodatkowe moge sie jeszcze liczyc? tzn co moze byc zepsute albo w najblizszym czasie moze sie zepsuc i ile by to kosztowalo? Kolejne pytanie to czy jest ktos z Krakowa lub okolic kto moglby mi pomoc w sprawdzeniu ale juz od strony technicznej tej GTV'ki lub polecic warsztat gdzie moglbym ja sprawdzic. Z gory dziekuje za pomoc :)