-
10 załącznik(i)
Logo Podkarpackich Alfaholików
-
Ciężko stwierdzić bo wersja 1 świetnie by się prezentowała na aucie a wersja 2 na koszulce :)
-
moim zdaniem wersja 2 :D kiedy flagi koszulki naklejki kubki ?:D i poduszki :P
-
Idea fajna, oba wzorki ciekawe a co do produkcji gadżetów...kto się podejmie? Oto jest pytanie...:) Potrzeba kogoś kto zna się na programach graficznych żeby zrobić oba projekty w krzywych do wycięcia a potem to już z górki.
-
Nie żebym był fanatykiem ale ten krzyż to trochę satanistycznie wygląda... Wiem, że miało być oryginalnie i bez problemów z racji identycznego logo, jak AR ale mi się od razu takie skojarzenie nasunęło.
-
Ten krzyż maltański będący i w herbie Podkarpacia i Rzeszowa ludziom kojarzy się z niemieckim Krzyżem Żelaznym ;) No cóż , taka już uroda symboli że każdemu pewne rzeczy różnie się kojarzą ;)
-
Cytat:
Napisał
SŁOWIK
Potrzeba kogoś kto zna się na programach graficznych żeby zrobić oba projekty w krzywych do wycięcia a potem to już z górki.
Z tym większego problemu nie będzie- w necie wszystko jest, tylko trzeba umieć z tego korzystać :D
-
2 załącznik(i)
-
Znak będący w tle logo pewnie jest zastrzeżony więc nie ma co się rozpędzać z jego wykorzystywaniem :).
-
Zastrzeżone jest logo podkarpackie jako cały znak graficzno-słowny. Proszę zwrócić uwagę że i owszem jest nawiązanie do niego (bo o to chodziło) niemniej jednak wykorzystany jest jedynie fragment tych 3 paseczków , i to w zupełnie innej kolorystyce. Poza tym chodzi też o niekomercyjne wykorzystanie. Ja bym nazwał to inspiracją czy nawiązaniem a nie skopiowaniem.
PS.Oczywiście pewne elementy pojdą do korekty , jak chociażby kształt tego krzyża czy wielkość czcionki . To wszystko się jeszcze dopracuje zanim wyjdzie gotowy projekt który można będzie użyć do czegokolwiek.