Witam wszystkich Alfaholików. Szymon, z Żor, od piątku szczęśliwy posiadacz Alfy 166 2.4 JTD Distinctive z 2000 roku. (tak, kupiłem auto w piątek 13 :D)
Printable View
Witam wszystkich Alfaholików. Szymon, z Żor, od piątku szczęśliwy posiadacz Alfy 166 2.4 JTD Distinctive z 2000 roku. (tak, kupiłem auto w piątek 13 :D)
Powitać ;) ,ogólnie ładna, ale pierwsze co bym zmienił to felgi, bo nie bardzo pasują do tego auta. Po pierwsze musiały być większe z 17" lub 18" bo przy tej bryle auta obecne są wizualnie za małe. Po drugie wzór też nie bardzo pasuje, zdecydowanie lepsze byłyby "szprychy" lub w okrągłymi otworami (np. oryginalne alfy), ale zrobisz jak uznasz ;)
Oryginały Alfy by tu pasowały ;-) alfa to blu odissea? dobry kolor
Faktycznie. Felgi troche psuja efekt tak pieknej belli.
Mam taka w identycznym kolorze :)
Tak, kolor to blu odissea. Felgi to na razie najmniejszy problem, najpierw muszę to auto ogarnąć mechanicznie ;)
Ale już wiem że zostanie u mnie na dłuuuugi czas :)
Witam i zachęcam do założeniu tematu o swoim aucie. Miło będzie poczytać cały progres zamiast czekać do finalnej wersji :)
Czy na długi czas to się dopiero okaże bo już nie jeden się tak zapierał a potem zaraz sprzedawał;) Zakładaj temat tak jak pisze Marek.
Łukasz fakt, faktem coś w tym jest, ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka bo to trochę nie fajne jest ;-)
Ale ja wszystkich do jednego worka nie wrzucam:) Napisałem tylko jak czasami to wygląda:)
No nie ukrywam bo tak jest w śladowych przypadkach, ale nie każdy taki jest ;-)