-
Zakup 156
-
ta cena za jts-a z selespeedem to z kosmosu
to nie jest automat tylko manual ze zautomatyzowanym sprzęgłem,sprawują się sednio:)
-
We wstępie dam Ci radę. Jak szukasz 156 FL to tylko i wyłącznie JTD i 2.5 V6. Żadnych wynalazków typu JTS czy broń Cie Boże Selespeed. Tragedia- znajomy w Stilo remontował skrzynię- serwis kosmiczny w porównaniu do wartości samochodu.
Jak chcesz to jest do wzięcia u mnie w miejscowości polift w sedanie 2.5 V6. Samochód mogę Ci naprawdę polecić. Bardzo mocno doinwestowany. Wnętrze zadbane i nie zniszczone. Samochód jest od osoby prywatnej. Nie musisz nic na start rzucać bo pakiet startowy masz zrobiony. Jak chcesz więcej szczegółów pisz na PW. Dam Ci numer do właściciela. Fura jest za naprawdę dobre pieniądze, a uwierz mi że polift z 2.5 V6 to biały kruk. Sam chciałem brać ale kupiłem 2.4 20v zanim ta była na sprzedaż.
-
selespeed absolutnie odradzam. Worek kłopotów.
-
Tak jak ci ktoś napisał tylko jtd lub 2.5. Jeżeli interesował by cię przed lift zewnętrzny ale po fl wnętrza to być może będę się niedługo swojej pozbywał. Rocznik 2003, silnik 1.9 16v, Auto po zmianie sprzęgła, rozrządu, wtrysków, pompy cr, Posiada Duży frontowy IC przygotowany pod większą moc, egr usunięty programowo i zaślepiony. Zawiecha w stanie idealnym, przód lemforder. Narazie się waham ale gdyby się znalazł ktoś kto da odpowiednie pieniądze to sprzedam.
-
szukam 1.9 jtd rocznik od 2004 i koniecznie SW kwota 12tys z małym + ...sedan to ładny samochód ale zachorowałem na tego SW i jakoś nie może mi wyjść z głowy :)
-
Kolego za te pieniądze ciężko Ci będzie znaleźć coś w super stanie. Raczej przygotuj się na spory pakiet startowy.